Info

Bij Trouwverhuur.nl kunt u deze chique en aparte Amerikaanse auto voor diverse gelegenheden huren, over bewonderende blikken niets te klagen. Met de bordeauxrode Ford Lincoln Continental Mark IV uit 1974 geeft u een wel heel bijzonder cachet aan uw bruiloft. Maar de auto is ook uitstekend geschikt om een flitsende entree te maken op een evenement of (thema-)feest!

De auto verkeert in zeer goede staat van onderhoud. De bordeauxrode kleur in combinatie met het vele nette chroomwerk en de witlederen bekleding geeft een zeer chique uitstraling. De grote deuren en de mogelijkheid de stoelen electrisch naar voren te schuiven, creeŽren een grote instap (vooral handig voor de bruid). De auto verkeert nog in originele staat, met allerlei luxe snufjes zoals airco, electrische ramen en electrische stoelen. Het interieur van de auto is ruim genoeg, zodat u in alle comfort plaats neemt.

De auto wordt geleverd met een chauffeur die de gehele duur tot uw beschikking staat. Er is zelfs de mogelijkheid de kleding van de chauffeur af te stemmen met de sfeer van het feest (bijvoorbeeld jaren 70 kleding of een net kostuum). Neem contact op voor de mogelijkheden.

Indien u interesse heeft in deze auto, dan kunt u op afspraak de auto komen bezichtigen.